Categorii: Monden

Cât a slăbit Elena Ionescu după naștere! Solista a dezvăluit cum a reușit

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a devenit mamă pentru prima oară pe 3 august anul trecut, atunci când l-a adus pe lume pe fiul său, Răzvan Andrei. 

Chiar dacă a avut un program încărcat chiar și după nașterea băiatului, în special în weekend, atunci când susținea concerte, solista a găsit timp să facă sport pentru a reveni la silueta de dinainte.

Soțul ei este nutriționist

Deși a făcut cezariană, Elena a mers la sală la nici o lună după intervenție și a reușit să scape prin sport de 14 kg. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Nu dorm în sală, dar fac destul de mult sport. Am grijă ce mănânc. Am dat vreo 5 kg după ce am născut și alte 9 kg. Le-am dat repede după ce am făcut foarte mult sport. M-a ajutat și bărbatul, care este nutriționist. La două săptămâni, am fost la sală, chiar dacă am făcut cezariană.”, a declarat fosta solistă de la Mandinga la Antena Stars. 

În calitate de mamă, Elena a hotărât să își educe fiul după aceleași reguli cu care a crescut și ea: „Am să-i spun cum funcționează lumea din punctul meu de vedere. El o să aleagă ce va vrea să facă. Și eu am avut această ocazie. Mi s-au adus la cunoștință niște lucruri, dar până nu te dai cu capul de ele, nu realizezi gravitatea sau beneficiul. Am fost și îndrumată, dar doar când au simțit că-mi place foarte tare. Când mă vedeau mereu cântând, că nu scapă de mine, atunci au zis: hai să facem ceva. Am fost la tot felul de activități colaterale, așa o să facem și noi, să vedem ce e predestinat”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat