Categorii: Monden Vedete Romania

Carmen Rădulescu a devenit bunică. ”S-a oprit timpul în loc, am râs, am plâns”

Cântăreața Carmen Rădulescu este mai fericită ca niciodată. A devenit bunica unui băiețel.

În anul 1988, Carmen Rădulescu s-a căsătorit cu Sorin Oprea, fiul dirijorului Paraschiv Oprea. În anul 1989, cântăreaţa l-a adus pe lume pe fiul ei, Sorin. Acesta are 31 de ani, este de profesie pilot și este căsătorit de trei ani cu Andreea. Sorin a devenit tătic zilele acestea. Soția sa a adus pe lume un băiețel, care a primi numele Vladimir.


Carmen Rădulescu este în culmea fericirii

Carmen Rădulescu este în culmea fericirii după ce fiul său a făcut-o bunică. Artista a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de socializare.

“Bucurie fără margini, fericire şi împlinire, strig şi dau de veste, să se-audă peste mări şi ţări: am devenit bunicuţă! Eram pregătită sufleteşte pentru acest minunat eveniment , dar când am primit vestea că a venit pe lume primul nepoţel… s-a oprit timpul în loc. Am plâns, am râs şi iar am plâns…de fericire!

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Toate florile din lume pentru copiii mei frumoşi şi buni, Andreea şi Sorin. BINE AI VENIT PE LUME , micuţule Vladimir ! Fii binecuvântat, o viaţă frumoasă îţi doresc, să fii sănătos şi voios, să creşti mare şi frumos! Doamne câtă bucurie şi fericire mi-ai dăruit ! Îţi mulţumesc mult, din tot sufletul!,

? Să vă trăiascăăăă , dragii mamei… să vă aducă numai bucurii!”, a scris Carmen Rădulescu pe contul său de pe o rețșea de socializare.

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu, în vârstă de 56 de ani, a apărut prima dată pe scenă la vârsta de trei ani, iar la 14 ani începe deja să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară. A fost una dintre cele mai cunoscute artiste din generaţia de aur. A lansat şlagăr după şlagăr, printre melodiile care s-au bucurat de un imens succes la public numărându-se cântece precum: „Speranţă, dă-mi speranţă”, „Muzica te cheamă” şi „Nu ştiu”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?