Categorii: Știri Stiri Romania

Capitala, tot mai aproape să scape de măsurile restrictive. Anunțul făcut de prefectul Capitalei

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a dat o veste bună pentru toți românii! El a declarat că așteaptă raportarea DSP, iar dacă rata de incidență a infectărilor cu COVID-19 din București va scădea sub 3,5 la mia de locuitori va fi convocată imediat ședința Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, pentru modificarea restricțiilor de circulație și a programului magazinelor.

‘Dacă scade rata sub 3,5, agenții economici își vor desfășura programul cu publicul până la ora 9.00 ca în restul zilelor și vineri, sâmbătă și duminică și noi vom putea să ne deplasăm în afară locuinței până la ora 22.00. eocamdata, masurile de siguranta sanitara sunt aceleasi pe care le-am aplicat si pana acum’, a spus el, scrie DIGI24.

Grecia ridică restricțiile pentru turiști

De luni, 26 aprilie, Grecia ridică restricţiile de carantină pentru vizitatorii neinfectaţi cu coronavirus din mai multe ţări, precum Rusia şi Austrialia, mărind excepţiile înainte de deschiderea oficială pentru venirea turiştilor, de pe 15 mai, a anunțat Ministerul Transportului din această țară.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Vizitatorii din aceste ţări au permisiunea de a merge în Grecia fără a petrece o săptămână în carantină, atâta timp cât sunt vaccinaţi sau dau rezultate negative pentru coronavirus. Pe lângă Australia şi Rusia, Grecia va mai ridica restricţiile pentru vizitatorii din Noua Zeelandă, Coreea de Sud, Thailanda, Rwanda şi Singapore, a anunţat ministerul într-un comunicat.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?