Categorii: Știri Stiri externe

Când vom putea reveni la viața normală dinainte de coronavirus! Inventatorul vaccinului anti-COVID a făcut dezvăluiri

Ugur Sahin, unul dintre creatorii vaccinului Pfizer-BioNTech, anti-COVID, a făcut unele dezvăluiri despre pandemia de coronavirus, într-un material video pentru BBC. 

Specialistul a precizat că vom putea reveni la viața normală dinainte de coronavirus abia peste un an, atunci când numărul infectărilor va scădea semnificativ.

Ugur Sahin a fondat alături de soția sa, Oezlem Tuereci, compania BioNTech, și a mărturisit că este mulțumit de faptul că vaccinul va putea opri dezvoltarea simptomelor la cei vaccinați.

Numărul de infectări se va reduce în vara lui 2021

‘Sunt foarte încrezător că transmiterea de la om la om va fi redusă de acest vaccin – poate nu cu 90%, dar poate măcar cu 50% -, însă chiar și așa ar reduce dramatic răspândirea pandemiei. 

Dacă toate lucrurile merg bine, vaccinul va fi începe să fie livrat “la finele acestui an, începutul anului viitor. Scopul este să fie livrate peste 300 de milioane de doze în toată lumea până în luna aprilie, ceea ce va însemna “doar începutul unui impact’, a declarat Ugur Sahin pentru BBC.

‘Vara ne va ajuta, pentru că numărul de infectări se va reduce la vară, și este absolut esențial să avem o rată mare de vaccinare până la începutul toamnei/iernii viitoare. Sunt încrezător că vom reuși acest lucru, pentru că există mai multe companii producătoare care ne vor ajuta să mărim producția, astfel că vom avea o iarnă normală anul viitor’, a mai spus Ugur Sahin.

Moartea nu există și este doar o iluzie, potrivit experților în fizică cuantică. Ce se întâmplă, de fapt, la sfârșitul vieții
Baba Vanga, previziunea care a cutremurat o lume întreagă! Ce se va întâmpla în anul 2025: SFÂRŞITUL este aproape

Un nou simptom înșelător al infecției cu coronavirus

Majoritatea persoanelor au simptome precum tuse tuse persistentă, febră și pierderea mirosului sau al gustului, însă există și persoane care sunt afectate de simptome care durează mult mai mult timp. Acest lucru a devenit cunoscut sub numele de „Covid lung”, transmite lancs.live.

Specialiștii au un studiu în rândul a 3.103 de persoane din 48 de țări, majoritatea din Marea Britanie și America. În urma acestui experiment, au descoperit că unii suferă de tinitus numai după ce au dezvoltat simptome Covid-19.

Tinitus este o afecțiune care provoacă un sunet constant sau zumzet în urechi.

‘Lipsa tratamentului în stadiile incipiente duce adesea la cazuri mult mai grave, iar tinitusul sever poate avea un impact uriaș asupra sănătății mintale. Având în vedere acest lucru, sistemul de sănătate trebuie să se asigure că oricine dezvoltă tinitus poate accesa asistența medicală profesională de care are nevoie cât mai repede posibil’, a declarat un cercetător.

FOTO. Andreea Bălan, ce apariție în Australia! Vedeta a atras toate privirile
FOTO. Imagini incendiare cu prezentatoarea TV care face o avere pe site-urile destinate adulților. S-a cuplat cu prietenul fostului iubit
Cum poți păcăli noile RADARE PE TREPIED ale Poliției? Câte amenzi vor da / oră? - VIDEO