Categorii: Știri

Când este Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin! Sfaturi pentru atingerea punctului culminant

Pe 8 august este sărbătorită Ziua Internațională a Orgasmului Feminin. Sărbătoarea se trage din oraşul Esperantina din Brazilia, unde consilierul oraşului a decis să dedice o zi celebrării orgasmului feminin pentru a-şi achita „datoria sexuală” faţă de soţie.

Când este Ziua Internaţională a Orgasmului Feminin! Sfaturi pentru atingerea punctului culminant

Pentru a şti cum să îţi aduci iubita la orgasm mai rapid, vă prezentăm câteva sfaturi utile.

Preludiul, cel mai important

Începutul actului sexual este foarte important, deoarece mărește considerabil șansele ca o femeie să ajungă la orgasm. Acestea adoră să fie răsfățate și încălzite în cel mai tandru și mai îndrăzneț mod. Dezbrac-o total, sărut-o încet peste tot, mângâie-i sânii și atinge-o ușor în zona organului genital. Continuă preludiul până când simți că partenera este excitată la maximum.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Poziţiile sexuale care o satisfac

Sunt câteva poziții sexuale care le ajută pe femei să ajungă la orgasm. De exemplu, una dintre cele mai bune este poziția în care femeia stă deasupra, deoarece deține controlul și se poate mișca în voie pentru a spori plăcerea. Cu atât mai mult, această ipostază este preferată și de bărbați, fiindcă ei își pot admira partenera în toată splendoarea.

Fă-i sex oral

Cele mai multe femei iubesc sexul oral, fiindcă în acest fel pot obține mult mai ușor orgasmul, lucru care este considerat o parte esențială a vieții intime. Dar pentru asta bărbatul trebuie să folosească limba cât mai mult în zona organului genital și în special pe clitoris, deoarece acesta este foarte sensibil.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?