Categorii: Monden

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au scos bani frumoși la nuntă! Ce sumă imensă le-au lăsat invitații

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au făcut o nuntă fastuoasă, weekend-ul trecut, la care au participat în jur de 300 de persoane. Evenimentul a ieșit așa cum și-au dorit, iar invitații le-au lăsat bani frumoși la masă.

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au scos bani frumoși la nuntă!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au dezvăluit câți bani au făcut la nuntă. Deși suma nu este una deloc mică, Florin Pastramă nu este mulțumit.

‘93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi’, au declarat Florin Pastramă și Brigitte, în cadrul emisiunii lui Măruță, la Pro TV.

Anunţ trist despre Florin Piersic, înainte de Paşte, direct din spital! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Imediat după nuntă, cei doi au mers la o clinică de specialitate, pentru că Brigitte vrea să rămână însărcinată.

‘Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem’, a declarat Brigitte Pastramă.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important