Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Brigitte Pastramă, declarații dureroare după ce a pierdut sarcina. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit în luna iulie și sperau că își vor mări familia. Din păcate, vedeta a rămas însărcinată, dar a pierdut sarcina la scurt timp după ce au devenit soț și soție.

Brigitte Pastramă, declarații dureroare după ce a pierdut sarcina

Brigitte Pastramă a povestit recent prin ce momente grele a trecut, însă ea și soțul ei nu și-au pierdut speranța că vor avea un copil împreună.

‘Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina, la două, trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal și m-am îngrășat zece kilograme. Cine spune că nu te îngrași când faci însămânțare artificială, minte.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

La o clinică de la noi am fost,  a doua zi după nuntă pentru că Florin și-a dorit foarte mult un copil, însă nu a fost cel mai reușit procedeu, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanță când am pierdut sarcina și a fost foarte greu. A trebuit să mă refac și fizic, și psihic. Acum totul este bine, mai am puțin și-mi revin și cu greutatea.  Am renunțat la ideea de însămânțare artificială și vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu.’, a povestit Brigitte la Pro TV.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut  în show-ul televizat ‘Ferma’ și au rămas împreună, deși nimeni nu credea că relația lor va rezista.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR