Categorii: Știri Stiri externe Viral

Bona ucraineană descrie momentul în care un soldat rus a violat-o și a lăsat-o cu “cicatrici adânci”

Străbunica ucraineană Lyudmila, în vârstă de 75 de ani, a declarat că un soldat rus în vârstă de aproximativ 60 de ani a dat buzna în casa ei din satul Myroliubivka, în apropiere de Kherson, apoi a violat-o și a mutilat-o

O bunică ucraineană a descris momentul de groază în care un soldat rus a violat-o și a lăsat-o cu “cicatrici adânci”.

Străbunica Lyudmila a povestit cum soldatul a bătut-o până în zori după ce a dat buzna în casa ei din satul Myroliubivka, lângă Kherson, transmite dailystar.co.uk.

Momentul în care un soldat rus a violat-o și a lăsat-o cu “cicatrici adânci

Acesta ar fi lovit-o atât de tare încât i-a spart nasul și i-a scos doi dinți înainte de a o bate cu pușca.

Femeia de 75 de ani a declarat că soldatul, care avea 60 de ani, a aruncat-o pe canapea și a strangulat-o înainte de a o mutila și de a o viola.

“M-a tras de păr, m-a aruncat pe canapea și a început să mă stranguleze”

“Cele profunde [cicatricile] încă nu s-au vindecat”, a declarat Lyudmila la emisiunea Today de la Radio 4, când a vorbit despre cicatricile de unde violatorul i-a tăiat stomacul.

Relatând evenimentele din seara traumatizantă, ea a spus că a auzit o bătaie “foarte puternică” la fereastra ei și a văzut un soldat care stătea afară.

“Când am deschis ușa, el m-a lovit imediat cu pumnul în față, mi-a scos doi dinți și mi-a spart nasul”, a spus ea.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Lyudmila, care ulterior a fugit din casă împreună cu familia ei, a continuat: “A început să mă lovească în piept cu fundul puștii sale. M-a tras de păr, m-a aruncat pe canapea și a început să mă stranguleze.

“Apoi a început să mă dezbrace și, după aceea, m-a violat”.

Ea a adăugat: “Mi-a tăiat stomacul. Până acum, am cicatrici pe stomac. Cele adânci încă nu s-au vindecat”.

Soldatul rus ar fi bătut-o apoi pe Liodmila timp de ore întregi și ar fi stropit camera cu gloanțe, înainte de a pleca în zori.

Amintindu-și la ce se gândea în timp ce îndura orele de abuzuri, Lyudmila a spus: “Mi-am luat la revedere de la copiii mei, de la nepoții și strănepoții mei. Nu am crezut niciodată că voi rămâne în viață. Putin și rușii nu vor fi niciodată iertați. Nu va exista nicio iertare.”

Un raport îngrozitor și condamnabil al ONU publicat la începutul acestei luni a detaliat modul în care soldații ruși au violat în grup o mamă ucraineană de 22 de ani, au abuzat sexual de soțul ei și au obligat cuplul să facă sex în fața lor înainte de a le viola fiica de patru ani.

Kievul susține că Moscova duce un război de genocid menit să le șteargă identitatea națională prin uciderea de nevinovați, deportări în Rusia și violuri sistemice.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?