Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Vedeta l-a iertat. Cum a dat-o de gol fostul soț

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat cu mare scandal la notar, pe 10 martie, și s-au certat la tv ca la ușa cortului, însă tot nu pot sta unul fără celălalt. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat la nici 3 săptămâni de când s-au despărțit oficial.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat!

Cel care a făcut primul pas spre împăcare a fost Alex Bodi, care a sunat-o pe blondină. Deși declara în repetate rânduri că nu are de gând să își ierte fostul soț pentru toate chinurile la care a supus-o, iată că acum vedeta a revenit la sentimente mai bune.

Alex Bodi a revenit în țară zilele trecute, iar Bianca Drăgușanu a decis să îi facă o vizită, semn că nu poate sta departe de el. Chiar afaceristul a dat-o de gol pe aceasta. El a publicat pe Instagram un video din propria locuință, în care le arăta fanilor cum își petrece timpul în izolare.

Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În realitate, Alex Bodi a vrut să arate tuturor că este împreună cu Bianca Drăgușanu, chiar în sufrageria lui. Nici blondina nu s-a ascuns și a postat și ea mai multe fotografii din casa fostului ei soț, semn că este fericită în compania acestuia.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR