Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la ziua lui Cătălin Botezatu

Deși acum două zile Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi trebuit să divorțeze la notar, cei doi nu s-au prezentat, ci au preferat să meargă, ieri, împreună la ziua lui Cătălin Botezatu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că s-au răzgândit în privința divorțului, având în vedere că petrec timp împreună și nu au mers la notar pentru separare.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la ziua lui Cătălin Botezatu

Aseară, cei doi au fost la aniversarea lui Cătălin Botezatu, fostul iubit al vedetei. Cu ocazia împlinirii a 53 de ani, Bote a organizat o petrecere grandioasă cu zeci de invitați. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă”, a spus Cătălin pentru Viva.ro.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”