Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică. ”Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii”

Bianca Drăgușanu nu poate sta departe de intervențiile estetice. Blodina a ajuns din nou în cabinetul medicului estetician. De data aceasta, vedeta a apelat la o intervenție pentru mâini. ”Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii”, spune fosta prezentatoare TV. Bianca Drăgușanu a filmat tot procesul.

Fosta prezentatoare TV este una dintre cele mai controversate apariții în lumea mondenă. Vedeta a fost în lumina reflectoarelor, de-a lungul timpului, prin aparițiile sale alături de bărbați cu care avea o relație sau prin faptul că vorbea despre intervențiile estetice la care a apelat.

Blondina a apelat la o nouă intervenție estetică. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, vedeta și-a schimbat dantura, în valoare de 30.000 de euro, acum blondina a apelat la o intervenție estetică pentru mâini.

Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii”

”Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sâni. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul”, a spus Bianca Drăgușanu.

Ce este mezoterapia?

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mezoterapia este o procedura dermatocosmetica nechirurgicala, ce presupune injectarea unor amestecuri de  substanțe farmacologic active la nivelul mezodermului (stratul mijlociu al pielii)-locul unde se desfășoară cele mai importante procese biologice ale pielii.

Această procedură crește fermitatea pielii, rejuvenează pielea îmbătrânită și oferă hidratare.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică în valoare de 30.000 de euro

Fosta prezentatoare TV și-a schimbat dantura, investind 30.000 de euro în noile fațete.

„Bianca are grijă de fiecare apariție a ei, urmează să meargă la Timișoara că să-și schimbe fațetele dentare în unele mai noi, rezistente, mai scumpe, să aibă dinți mai frumoși. Ea dă mulți bani pe intervenții, este tot ce contează pentru ea la nivel fizic, ușor narcisistă, dar are și de ce.”, a declarat o sursă apropiată, pentru Click!

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?