Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu, la un pas să se arunce în fața mașinilor într-o ceartă cu soțul ei

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare o telenovelă în toată regula. După ce au anunțat că divorțează, cei doi au continuat să se întâlnească și… să se certe. Recent, blonda a fost la un pas să se arunce în fața mașinilor într-o ceartă cu soțul ei.

Un nou episod șocant din telenovela relației celor doi a avut loc zilele trecute. S-au certat în plină stradă, chiar în fața unui prestigios local bucureștean, iar tensiunea a ajuns la cote critice, scrie CANCAN. 

Bianca Drăgușanu, la un pas să se arunce în fața mașinilor într-o ceartă cu soțul ei

La un moment dat, Bianca a vrut să se arunce în fața mașinilor care treceau pe strada de lângă, iar soțul ei a reacționat imediat. Bodi a tras-o din stradă, a luat-o în brațe și a încercat să o calmeze, însă cearta a continuat minute bune. 

În urmă cu o lună și jumătate, un alt episod violent între Bianca și Bodi s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău. Din senin, între ei au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Conform CANCAN, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, afaceristul ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția sa. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Bianca a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, Alex, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?