Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu, declarații emoționante la adresa lui Victor Slav! ‘Pentru mine rămâne un om special’

Bianca Drăgușanu a divorțat cu scandal de cel de-al doilea soț, Alex Bodi, dar are numai cuvinte de lauda la adresa tatălui fiicei sale.

Blondina a răbufnit, după ce Alex Bodi a declarat că aceasta și-a luat bătaie de la toți bărbații din viața sa.

Bianca Drăgușanu, declarații emoționante la adresa lui Victor Slav! ‘Pentru mine rămâne un om special’

Bianca Drăgușanu a ținut să îl contrazică pe afacerist și a mărturisit că relația cu Victor Slav a fost una dintre cele mai frumoase. Ea a recunoscut că prezentatorul tv a respectat-o și iubit-o cu adevărat, fără a apela la violență.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

‘Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi‘, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important