Categorii: Monden Știri

Bianca Drăgușanu, criticată de Rică Răducanu. De ce nu este blondina pe placul fostului sportiv

Rica Răducanu a fost provocat să facă un ”Top 3 bombe sexy din România”. Chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, fostul sportiv și-a dat cu părerea despre femeile din lumea mondenă. Pe candidatele la ”Top 3 bombe sexy din România”  le cunoaște personal, așa cum a declarat, iar pe una din acestea, Bianca Drăgușanu, a criticat-o dur.

Fostul mare sportiv a realizat, în stilul său umoristic, un top al vedetelor sexy din România. Chiar dacă Rică Răducanu a criticat-o dur pe una dintre fetele din show-biz, cele trei candidate ale fostului sportiv la ”Top 3 bombe sexy din România” au în comun un singur lucru: pasiune pentru operațiile estetice.

Cea care se aproape cel mai mult de gusturile lui în materie de reprezentante ale sexului frumos este Daniela Crudu. ”Este o fată din popor, micuță, așa cum este și nevastă-mea”, spune fostul sportiv.

Rica Răducanu  a făcut un ”Top 3 bombe sexy din România”

”Le cunosc pe toate fetele astea frumoase, dar pe primul loc aș clasa-o pe Daniela Crudu, pe Cruduța noastră, fată din popor, micuță și fâșneață. Mie mi-au plăcut dintotdeauna femeile mai micuțe de statură, păpușele, și nevastă-mea e tot așa, cu alea înalte nu prea mă înțeleg, deși eu am peste 1,90 m”, a zis Rică Răducanu.

În mod paradoxal, pe locul secund se află Loredana Chivu, fostă asistentă TV, care este, de departe, una dintre cele mai operate vedete din show-biz. Aceasta are patru operații de implant mamar, buzele mărite, dar și posteriorul. Se pare că ceea ce îl atrage la fosta asistenta TV este dansul.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Loredana este frumușică, îi dau argintul, îmi place că dansează frumos, este sexy, da, n-am ce zice”, a mai spus fostul fotbalist.

Rică Răducanu: „Bianca este prea vulgară”

La coada clasamentului este poziționată Bianca Drăgușanu. Rică Răducanu a explicat de ce aceasta nu se află pe primele două locuri, în topul preferințelor. Fostul sportiv spune că vulgaritatea și lipsa naturaleții nu îl atrag la o femeie.

„Bianca este prea vulgară pentru gusturile mele, nu este pe placul meu, este și foarte înaltă. Mie îmi place femeia așa cum a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, îmi place originalul, nu așa, operate. Păi, ce fac, iau și eu o țâță în gură și simt gust de silicon? Nu, nu! Oricum, s-au dus acele vremuri, acum doar admir, de la distanță, cui îi mai arde de femei?”, a mai spus Rică Răducanu pentru impact.ro

Secretul căsniciei de peste 50 de ani

”Eu și nevastă-mea suntem împreună de peste 50 de ani. Înainte nu era ca acum, te căsătoreai rapid. Duceai fata la o savarină și la un suc de un leu, o mai plimbai de mână prin parc și, gata!, o cereai în căsătorie! Taică-miu, când a aflat că vreau să mă căsătoresc, m-a chemat și mi-a zis: ”Băi, băiete, dacă te însori, nu divorțezi, o dată în viața e nuntă! Și l-am ascultat, am rămas împreună”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR