Categorii: Monden

Bianca Drăgușanu, apariție de infarct la Neversea! A venit într-o rochiță super scurtă și a lăsat la vedere tot!

Bianca Drăgușanu nu a stat departe de distracție zilele astea! Vedeta a mers la mare alături de o prietenă și s-a distrat atât la Festivalul Neversea, cât și la cluburile de fițe din Mamaia.

Fosta asistentă TV a împărtășit aseară cu prietenii virtuali o grămadă de clipuri și fotografii, care surprind momente incendiare de la festival. Îmbrăcată cu o rochie neagră foarte scurtă și cu un decolteu generos, blonda a dansat alături de prietena sa pe ritmurile muzicii de la Neversea. Bianca și amica ei au atras toate privirile, iar unii dintre cei prezenți la festival au fost mirați să o vadă pe blondă fără iubitul său, Alex Bodi.

După ce au petrecut ceva timp la festivalul de pe plaja din Constanța, fetele au dat o tură și pe la cluburile de fițe, unde distracția a continuat. Cele două s-au filmat în mașină, cât și pe ringul de dans, care era plin de petrecăreți. 

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

La un moment dat, Bianca și-a schimbat ținuta și a ales să facă furori cu o altă rochie, tot scurtă și mulată, dar albă. Fosta doamnă Slav a petrecut, cel mai probabil, până spre dimineață, alături de bruneta care o însoțea. 

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”