Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu, adevărul despre intervențiile estetice la buze!

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, recent, adevărul despre intervențiile estetice pe care le-a făcut pentru a-și mări buzele. Blonda a explicat ce discuții are cu medicul său estetician. 

După ce Bianca a mărturisit, recent, că și-a schimbat implanturile cu silicon de la nivelul sânilor, fosta asistentă TV a abordat și subiectul intervențiilor estetice din alte zone ale corpului. 

Bianca Drăgușanu, adevărul despre intervențiile estetice la buze!

Bianca a recunoscut că, la un moment dat, a luat în calcul să își scoată coaste pentru a-și subția talia, însă medicul său nu a fost de acord. 

„Nu mi-am scos coaste, am slăbit vreo 20 de kg. Talia mea s-a micșorat mai ceva ca în adolescență, chiar am dimensiunile alea, 95-60-95. Eu sunt foarte înaltă, am un metru 80. Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat, pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domnule, să facem! El mi-a zis: Doamne ferește, ești nebună, n-ai nevoie”, a spus Bianca într-o emisiune TV. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Aveam buzele foarte subțiri, mi se vedeau numai ochii în cap. Mi s-a părut și mi se pare mereu că am nevoie să-mi retușez buzele. Și vin foarte des la cabinet, chiar o dată la trei luni și zic: Vreau buzele! (…) Doctorul îmi zice că nu mi le face, iar eu îi zic că mi le fac singură”, a mai mărturisit fosta asistentă TV.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”