Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu a anulat nunta cu Alex Bodi, după ce bărbatul a agresat-o în parcarea unui restaurant. Detalii bombă din relația celor doi

Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi stă pe un butoi cu pulbere. Apropiații blondinei susțin că aceasta ar fi anulat toate pregătirile pentru ceremonia religioasă din această toamnă.

Bianca Drăgușanu a anulat nunta cu Alex Bodi, după ce bărbatul a agresat-o în parcarea unui restaurant

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, iar scandalul a fost unul uriaș. Se pare că Bianca Drăgușanu nu a putut trece peste acel episod neplăcut și a decis să pună stop tuturor pregătirilor pentru ziua cea mare.

‘Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla’, au povestit persoane apropiate.

Pe 1 august, Bianca Drăgușanu a spus din nou ‘DA’. Cei doi au fost cu alți doi prieteni la primărie și s-au căsătorit în mare taină.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București! Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci, și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au dezvăluit amicii lor, pentru WOWbiz.ro, în urmă cu două săptămâni.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?