Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

Bianca Comănici, atac dur la adresa lui Nelson Mondialul! Tatăl fostului ei iubit a jignit-o în repetate rânduri

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, l-a atacat dur pe Nelson Mondialul, tatăl fostului ei iubit, Livian Pop.

Cât timp s-a aflat în competiția din Turcia, Bianca Comănici a fost jignită în repetate rânduri de Nelson Mondialul. Bărbatul mărturisea că nu o place deloc pe tânără și nu-și dorea ca fiul lui să formeze un cuplu cu aceasta. Nici după ce Bianca a revenit în România, atacurile la adresa ei nu s-au oprit.

Bianca Comănici, mesaj dur pentru tatăl lui Livian

Bianca Comănici și Livian Pop nu mai sunt împreună de luni bune, însă Nelson Mondialul continuă să o jignească pe Bianca Comănici în mediul online.

Acum, a venit momentul ca Bianca Comănici să îi răspundă în același mod arogant lui Nelson Mondialul! Aceasta a explicat că l-a văzut o singură dată pe tatăl lui Livian, fostul ei partener. Pe pagina sa de Instagram, bruneta a răbufnit și i-a transmis un mesaj dur lui Nelson Mondialul.

Câștigătoarea de la ‘Puterea dragostei’ a ținut să lămurească câteva aspecte privind atacurile lui Nelson Mondialul la adresa ei.

‘Am rămas și eu șocată de ce-a putut să spună un individ, un om psihic instabil, că nu-l pot numi altfel, care trebuie internat la ospiciu. Ar trebui să se sesizeze cineva că el nu are dreptul să stea liber pe stradă, ar trebui închis la ospiciu. Am avut prea mult respect pentru unele persoane, pe altele le respect în continuare, nu am o problemă cu ele.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Având în vedere că această persoană trăiește 24 din 24 cu gândul la mine și caută tot felul de chestii despre mine și scormonește și-l interesează ceea ce fac eu, pentru că face bani din Youtube. Dar pe el nu-l interesează să facă bani din Youtube, pe el îl interesează să-mi facă rău mie. A încercat să-mi facă rău, asta e’, a spus Bianca Comănici.

Nelson Mondialul nu a plăcut-o pe Bianca

De curând, Nelson Mondialul a publicat un clip pe YouTube, în care a vorbit foarte urât despre Bianca Comănici.

‘Poate nu o să mai fie colaborarea cu băiatul respectiv, din cauza lui, dar până la urmă nu este nimeni vinovat. Eu am să discut cu el, să vedem cum rămâne. Nu am dat numele acelui băiat, așa că nu este cazul să trageți concluzii pripite. Însă, eu am luat o decizie. O să încerc pe cât posibil să iau contact cu această persoană, s-o sun, sau eventual, să-mi iau eu un bilet spre orașul în care locuiește și să-mi spună toate lucrurile față-n față, lucruri pe care le spune pe vloguri. Să vedem dacă are aceeași părere, să vedem dacă îl fac într-un fel să-și vadă de viața lui. Vreau și la telefon să spună tot ce spune pe Youtube, pentru că față-n față nu are curaj să-mi spună‘, a mai adăugat Bianca Comănici.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?