Categorii: Monden Vedete Romania

Benone Sinulescu, dezvăluiri despre relația cu Irina Loghin

Benone Sinulescu a făcut dezvăluiri despre relația cu Irina Loghin. Artistul a fost suspectat, ani la rând, că s-ar fi iubit cu solista de muzică populară.

În Epoca de Aur, cât și după, circulau zvonuri conform cărora Benone Sinulescu ar avea o relație cu Irina Loghin. Invitat recent într-o emisiune TV, solistul a lămurit lucrurile. 

Benone Sinulescu, dezvăluiri despre relația cu Irina Loghin

„Eu eram deja vedetă când am cunoscut-o pe Irina Loghin. Dacă e ascunsă să rămână ascunsă. Dar nu a fost ca dacă era… Nu o să afli adevărul niciodată. Nu insista că insişti degeaba. Nu am avut nimic serios cu ea. Eu am găsit-o pe soţia mea, care este omul cel mai drag. Este chimistă. Îi plac foarte mult excursiile”, a spus Sinulescu.

Artistul a povestit și cum decurgeau întrevederile cu Nicolae Ceaușescu. La evenimente organizate de președinte, solistul a observat că șeful statului era ținut din scurt de soția sa.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Elena Ceaușescu era un pic mai severă”, a mai spus Benone Sinulescu.

 

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”