Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bella Santiago are o poveste de viață desprinsă din filme. Artista i-a făcut să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. ”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam”

Bella Santiago are o poveste de viață desprinsă din filme. Artista a făcut mărturirisiri care i-au făcut să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. ”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, spune artista.

 

Gala de sâmbătă seară a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” este una plină de emoții. Povestea de viață emoționantă a artistei Bella Santiago a înduisat inimile tuturor.

 

Prima iubire a concurentei a părăsit-o imediat după nașterea copilului lor, iar suferința artistei a fost fară sfârșit, așteptând zi de zi ca bărbatul pe care îl iubea să se întoarcă. Viața a făcut-o pe Bella să meargă mai departe și să își crească copilul singură, conștientizând că a fost abandonată.

”A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată, aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă… A fost foarte, foarte greu…”, povestește Bella Santiago.

Povestea de viață a cântăreței l-a marcat pe Tibi Clenci, juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Tibi Clenci se declară devastat de drama concurentei.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”

„Mă durea sufletul! Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”, spune emoționat Tibi Clenci.

 

Bella a trăit pentru o perioadă îndelungată de timp cu durerea ca un alt bărbat să îi accepte fiica. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicolae Ionuț Grigore. Jumătatea artistei nu numai că i-a acceptat fetița, dar o face fericită zi de zi.

„Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.red. soțul ei, Nicolae Ionuț Grigore)”, spune Bella.

Cine e Bella Santiago

Bella Santiago s-a făcut cunoscută publicului larg după participarea la „X Factor”. Aceasta i-a uimit pe jurați și pe cei de acasă cu voce sa și a reușit să câștige concursul. Bella Santiago este câștigătoarea X Factor România 2018 și Te cunosc de undeva 2019. Artista a impresionat chiar și la Eurovision, acolo unde a participat acum ceva timp.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat