Categorii: Emisiuni TV Kanal D Monden Vedete Romania

Bătaie la „Bravo, ai stil!”! Ce i-a făcut Andreea Tonciu Mariei Ilioiu!

Scandalul dintre concurentele de la „Bravo, ai stil!” a escaladat foarte rapid și s-a ajuns la bătaie. Iată ce i-a făcut Andreea Tonciu Mariei Ilioiu și de ce a venit poliția. 

Bătaie la „Bravo, ai stil!”

Totul a început atunci când cele două concurente au rămas singure în culise. Între ele a avut loc o discuție în contradictoriu și rapid s-a ajuns la jigniri monstru, scrie Cancan. 

Maria i-ar fi spus Andreei că „se vinde pe 100 de euro și mai dă 50 rest”. Când a auzit această replică, Tonciu a trecut la agresiuni fizice și a luat-o de păr pe fosta „ispită”. Echipa de producție a emisiunii le-a despărțit, însă Ilioiu a sunat la 112 și a chemat poliția. 

Odată cu oamenii legii, la platourile de filmare a venit și soțul Andreei, Daniel Niculescu, iar spiritele s-au calmat până la începerea filmărilor.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Totuși, mai multe surse din interiorul emisiunii au dezvăluit că, din cauza conflictelor, Maria a fost obligată să plece din competiție și o altă vedetă i-a luat locul.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”