Categorii: Viral

„Barbie de România” a leșinat pe scenă la X Factor, dar acum arată total diferit! Și-a pus silicoane și transformarea este spectaculoasă!

Îți mai aduci aminte de „Barbie de România”, blonda care a leșinat la X Factor, acum patru ani? Sabrina Fabian a trecut între timp prin schimbări spectaculoase, și-a făcut un implant mamar și nu vrea să se oprească aici. 

În vârstă de 21 de ani, „Barbie de România” s-a făcut brunetă și s-a tunat pentru a ajunge să arate precum păpușa pe care o adoră atât de tare. Sabrina s-a operat la nas, și-a mărit buzele și și-a pus silicoane, uitând complet de aspirațiile sale muzicale care o făcuseră să participe la X Factor. 

„Vreau să-mi remodelez obrajii. M-am injectat în obraji ca să-mi topească grăsimea. Mă injectez și în bărbie pentru că nu am bărbia destul de proeminentă. Dacă nu-mi pun din nou aparatul dentar pot apărea probleme. Vreau să-mi injectez și buzele pentru că sunt micuțe”, spunea Sabrina Fabian în 2018.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fabian a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie pe contul său de pe Facebook, și a devenit cunoscută după ce a leșinat pe scena de la X Factor. Bruneta a spus că va continua să apeleze la bisturiul esteticianului, până va fi complet mulțumită de aspectul său. 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR