Categorii: Știri

Avocatul familiei Melencu, noi dezvăluri: „Nu s-ar fi îndurat să o omoare pe Luiza!”

Avocatul familiei Luizei Melencu, fata din Dioști dispărută în aprilie, a făcut noi dezvăluiri despre ancheta de la Caracal.

Dincă răpea tinere pentru a le vinde traficanților

Potrivit Antena 3, Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă răpea tinere pentru a le vinde traficanților de carne vie. Și anchetatorii iau în calcul această variantă și au hotărât să lărgească cercul de suspecți din jurul mecanicului auto.

Mai mult decât atât, avocatul a declarat că are informații care arată că Luiza a fost victima unei rețele de trafic de persoane din care făcea parte și suspectul, însă în acest moment nu le poate face publice.

„Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe”

„Față de celelalte potențiale victime, cred că Luiza era foarte interesantă pentru el. Nu s-ar fi îndurat să o omoare și a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasă și nu impune un risc. Cred că Luiza poate fi traficată și nu moartă”, a spus Pop.

Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

„Sunt date și informații care mă conduc către această concluzie. Astăzi s-a început o anchetă extinsă în sensul în care se urmărește anturajul acestui individ. Parchetul a lărgit cercul către potențialii complici ai acestuia”, a mai declarat Tonel Pop.

Primul avocat pe care Dincă l-a avut, cel din oficiu, a dezvăluit că factorul declanșator al crimei a fost faptul că a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână.

Bogdan Alexandru a spus și că inculpatul a povestit că a plecat, la rugămintea victimei, să cumpere medicamente pentru aceasta și mâncare.

Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?