Categorii: Monden Vedete Romania

Au trecut 20 de ani de la prima ediție „Playboy România”. Cine era pe copertă

În 1999, celebra publicație internațională „Playboy” își făcea apariția în România. Primul număr al revistei a avut-o pe copertă pe una dintre cele mai senzuale femei din showbiz, în vârstă de 29 de ani pe vremea aceea. 

Protagonista primului număr al revistei „Playboy” din România, din noiembrie, a fost Dana Săvuică. Fată de diplomați, blonda și-a petrecut copilăria în Asia de Sud-Est, acolo unde lucrau părinții ei. La revenirea în țară, vedeta a cochetat cu modellingul vreme de câțiva ani, până în 1997.

Au trecut 20 de ani de prima ediție „Playboy România”

În urmă cu câțiva ani, Dana a vorbit despre propunerea de a poza pentru celebra revistă, care a surprins-o foarte mult. 

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Propunerea m-a surprins foarte tare. În 1999, prin vară, am primit un telefon de la fostul redactor-şef al revistei, care mi-a spus la telefon doar atât: Știi, se va lansa revista Playboy în România și am vrea să discutăm cu tine, în legătură cu această lansare. Pe atunci, eu aveam agenția de modele și am crezut că vor să-mi ceară un manechin care să pozeze pentru primul număr. Așa că m-am apucat să dau telefoane unor fete frumoase, despre care credeam eu că și-ar dori să apară în revistă, și am pregătit bookurile cu fotografiile modelelor”, a povestit Săvuică.

„La întâlnire, Dan Boerescu a venit însoțit de o fostă manechină, care lucra la revistă, fapt care mi-a întărit ideea că urma să fie vorba despre un fotomodel. Am început să discutăm și, la momentul în care vorbeam despre proiectele revistei, eu i-am împins albumele cu fotografiile fetelor de la agenție, spunându-i că am patru propuneri, care ar trebui să fie suficiente. S-a uitat nedumerit la mine și mi-a spus că el crede că nu l-am înțeles exact: Noi te vrem pe tine. Știu sigur că erau Bianca Brad, Tania Budi și, parcă, Loredana. Nu-mi mai amintesc care erau celelalte”, a mai spus Dana. 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR