Categorii: Monden

Aşa arată mormântul lui Marcel Toader! A fost îngropat lângă tatăl său

Marcel Toader a fost înmormântat, miercuri, 7 august, la cimitirul din Cumpăna, Constanţa. Sute de persoane l-au condus pe ultiml drum, printre care şi una dintre cele şase foste soţii, Raluca.

Aşa arată mormântul lui Marcel Toader! A fost îngropat lângă tatăl său

Omul de afaceri a decedat la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct, pe 3 august, în casa unor prieteni din Periş, unde se afla în vizită.

Mama lui, Rădiţa Toader, a insistat să fie înmormântat în Constanţa. Marţi, 2 august, trupul acestuia a fost depus la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde cunoscuţii au putut să îşi ia rămas bun de la el.

‘Bunica a vrut sa îl ducem la Cumpănă, sa îl înmormântat lângă tatăl lui, bunicul meu. I-am respectat dorința și, alături de câțiva prieteni de-ai noștri, ne-am ocupat de toate formalitatile’, a povestit Maximilian, unicul fiu al lui Marcel Toader, pentru Click!

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Imediat după înmormântare, mama lui Marcel Toader a rămas să plângă la mormântul fiului lui. A stat destul de mult, ţinând cont că a aranjat florile şi coroanele care i-au fost lăsate acestuia.

Sursa: Click! 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?