Categorii: Monden Vedete Romania

Artista Emy Alupei, dezvăluiri uimitoare: „Sunt neatinsă”! De ce nu și-a început viața intimă

Emy Alupei a uimit pe toată lumea după ce a dezvăluit, recent, că este virgină. Artista a explicat de ce nu și-a început viața intimă până acum. 

Artista Emy Alupei, dezvăluiri uimitoare

Deși aparițiile sale sunt nonconformiste, solista a mărturisit că este singură și că nu a făcut amor până acum, pentru că nu s-a simțit pregătită. Tânăra a dezvăluit și de ce s-a terminat prima relație serioasă din viața ei.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Sunt neatinsă, chiar sunt, sunt oameni care nu cred, dar sunt foarte singuratică. Dacă aș avea un iubit chiar m-aș afișa, nu m-aș ascunde. Nu se întâmplă, nici nu am avut parte de vreo relație. Am avut iubiți în liceu, pe caterincă, nu lua nimeni în serios. M-am îndrăgostit de primul meu iubit, am fost prieteni cinci luni, am stat în aceeași bancă. Ne-am ținut doar de mână, atât, la 16 ani. Ne-am despărțit că m-a înșelat cu o chinezoaică, m-am simțit foarte nasol. Nici nu m-am imaginat vreodată în rochie de mireasă.”, a declarat Emy într-o emisiune TV.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat