Categorii: Monden Vedete Romania

Anunț-șoc despre Margherita de la Clejani. Are mari probleme de sănătate!

Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejni, trece prin momente grele. Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a dezvăluit că aceasta este bolnavă.

În ediția de marți a emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, moderatorul Dan Capatos a vorbit despre Margherita de la Clejani. Acesta a afirmat că fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani are probleme cu inima. vedeta ar fi trebuit să fie prezentă la emisiune, însă nu și-a mai făcut apariția din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

“Vreau să-i transmitem sănătate Margheritei pentru că înţeleg că trece prin nişte momente mai dificile. Are o problemă de sănătate… Altfel ar fi venit şi ea aici. Nu e foarte gravă, dar destul de… E o problemă legată de inimă sau ceva în genul ăsta”, a spus Dan Capatos, citat de spynews.ro.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Care este adevăratul nume al Margheritei de la Clejani

În urmă cu câțiva ani, pe o rețea de socializare, Margherita de la Clejani s-a lăudat cu lucrarea sa de disertație pe care a prezentat-o la o universitate particulară din București. Pe copertă era trecut și numele real, din buletin, al Margheritei de la Clejani. Aceasta se numește, de fapt, Manole Miryam Margareta.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important