Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Antonia, mesaj dur pe rețelele de socializare. “E clar că ai o mică obsesie. Te rog, fă-te bine!”

Antonia se confruntă cu probleme pe rețelele de socializrare. Artista a făcut un apel pe rețelele de socializare, dând dovadă că a ajuns la o limită, după ce s-a confruntat cu acțiuni care îi afectează contul de socializare. Vedeta a transmis  o postare cu un mesaj destul de dur. “E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant”, a spus Antonia.

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul românesc formează un cuplu cu Alex Velea din 2012. Perechea are doi fii, Dominic, în vârstă de 6 ani, și Achim, în vârstă de 4 ani. Din primul mariaj, Antonia mai are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani.

Chiar dacă Antonia are un succes răsunător și are o comunitate extrem de mare pe rețele de socializare, vedeta este asaltată de mesaje răutăcioase.

O persoană cunoscută vedetei, din trecut, îi face probleme

Se pare că o persoană cunoscută ei, din trecut, îi face probleme. Vedeta a observat că este blocată și deblocată constant de o persoană.

Artista s-a revoltat și a ținut să o confrunte, transmițând un mesaj destul de dur. Mai mult, vedeta a făcut un apel disperat prin care o roagă pe persoana respectivă să o lase în pace.

“E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant”

“E clar că ai o mică obsesie. Mă blochezi și mă deblochezi constant. Fato, am plecat din Vegas de ani de zile… Ești toxică! Te rog, fă-te bine!”, a postat Antonia pe pagina ei de Instagram.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Chiar dacă fanii au încercat să deslusească cine este persoana respectivă, Antonia nu a oferit explicații în acest sens.  Momentan, nu se știe cu ce persoană din trecut are Antonia un conflict.

Nu este prima oară când vedeta se confruntă cu hate-speech în mediul online.

Artista a vorbit recent despre carieră, familie, dar și despre presiunea pe care o simte din cauza celebrității. Antonia a fost invitată recent la podcast-ul „S-o luăm personal’, realizat de Amalia Năstase.

”Mă judecă lumea. Îmi spunea că o să ard în iad”

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi, pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez. Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel”, a mărturisit Antonia plângând.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat