Categorii: Monden Vedete Romania

Antonia este în culmea fericirii. Fiica sa a venit în România

Antonia are toate motivele să fie fericită. Artista îi are acasă, alături de ea, pe toți cei trei copii. Maya a venit din Italia pentru a petrece o perioadă de timp alături de celebra sa mamă.

După ce Antonia s-a separat de Vincenzo Castellano, Maya, fiica lor, a rămas în grija bunicilor, în Italia. Acum, Maya, în vârstă de 10 ani, a venit în vizită România, iar Antonia este în culmea fericirii.

Mai multe imagini postate în mediul online de Antonia o arată pe fiica ei în diverse ipostaze, aceasta impresionând pe toată lumea cu frumusețea ei, moștenită de la celebra sa mamă.

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În imaginile postate pe Instastory, Maya apare în diverse ipostaze: la un salon de înfrumusețare, dansând sau jucându-se în zăpadă.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?