Categorii: Monden Vedete Romania

Antonia a explicat prin ce intervenție a trecut. ”M-am operat la sâni”

Antonia a dezvăluit e ce a ajuns de urgență la spital de curând. Artista a explicat că a suferit o intervenție la sâni.

Antonia a vorbit despre operația prin care a trecut pe contul său de Instagram. Ea a explicat, prin intermediul unor filmulețe pe care le-a publicat pe InstaStory, cp s-a operat la sâni.

”Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! (…)

Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: “De ce? Nu aveai nevoie!”… Please. Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită!”, a spus Antonia.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Antonia a trăit o perioadă în America. A devenit cunoscută ca model, după care s-a dedicat unei cariere muzicale. Artista formează un cuplu cu Alex Velea de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și Akim. Antonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”