Categorii: Monden Vedete Romania

Anna Lesko nu se potolește! Și-a fotografiat iar zonele intime și a publicat imaginile pe internet FOTO

Anna Lesko nu se potolește nici în 2020! Artista s-a fotografiat din nou în ipostaze indecente și a publicat imaginile cu pricina pe internet.

Anna Lesko nu se potolește! Și-a fotografiat iar zonele intime și a publicat imaginile pe internet

Anna Lesko are o plăcere în a se poza fără lenjerie intimă și să își lase la vedere părțile intime. Nici nu e de mirare de ce solista are atâția fani în rândul bărbaților.

Formele ei voluptuoase au înnebunit internetul! Cântăreața a demonstrat încă o dată că nu are inhibiții și s-a jucat iar cu imaginația masculilor. Anna Lesko are un trup impecabil, pe care nu ezită să îl expună ori de câte ori are ocazia. Celebra artistă  ucraineană din Republica Moldova s-a lăsat fotografiată într-un mod senzațional, iar fanii au rămas cu gura căscată.

În imaginile publicate pe Instagram, Anna Lesko și-a etalat formele apetisante într-un body negru, extrem de decoltat în zonele intime. Nici sânii siliconați ai solistei nu au fost trecuți cu vederea de fanii înfocați, iar cei mai mulți s-au întrebat cine îi face acesteia pozele incendiare.

Anna Lesko a publicat chiar și un mesaj în dreptul fotografiilor XXX.

“Dupa o noapte şi o dimineaţă pe drumuri, cu o avalanşă de emoţii în suflet de la public vesel şi voios, abia acum m-am trezit şi nu oricum, ci cu un dooooor de vacanţă?‍♀️ Bine ai venit 2020?Vă trimit şi vouă un călduros La Mulţi Ani!”, a scris Anna Lesko pe Instagram.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”