Categorii: Monden

Anna Lesko, fără inhibiții la 40 de ani! A pozat fără lenjerie intimă și a arătat TOT pe internet! Fanii sunt în extaz

Anna Lesko are 40 de ani, însă este lipsită de inhibiții! Solista a încins internetul cu imaginile senzuale pe care le publică pe rețelele de socializare, spre deliciul fanilor săi. Anna Lesko este o împătimită a pozelor care mai de care mai deochiate.

Anna Lesko, fără inhibiții la 40 de ani! A pozat fără lenjerie intimă și a arătat TOT pe internet!

Frumoasa artistă are un corp bestial, pe care și-l expune gratis pe internet. Anna Lesko nu este pudică, iar de acest lucru ne-a convins cu ultima imagine publicată pe Instagram.

Vedeta a renunțat la lenjeria intimă și s-a fotografiat de la brâu în jos, admiratorii săi fiind surprinși de curajul acesteia. Anna Lesko arată în continuare ca la 20 de ani, deși trupul ei a suferit anumite modificări la naștere. Deși unii o laudă că pozează dezbrăcată, alții o critică și îi reproșează că aceste imagini nu sunt demne de o mamă cu copil.

Se pare că Anna Lesko nu este deranjată de aceste comentarii și continuă să pozeze senzual, în care își arată părțile intime.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?