Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în mare secret cu mama fiului său

Sâmbătă, 21 septembrie, Andrei Ștefănescu, prezentatorul de la “Star Matinal de Week-end”, s-a căsătorit în mare secret cu Antonia, mama fiului său. Cei doi au împreună un băieţel pe nume Ayan şi se iubesc de şase ani.

Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în mare secret cu mama fiului său

Andrei şi Antonia s-au prezentat în fața ofițerului de Stare Civilă din Sinaia, pentru a-și oficializa relația. Aceştia au dorit ca evenimentul să fie unu restrâns, astfel că au mers să se cunune doar alături de naşii lor.

“S-a aflat așa un pic. Suntem în Sinaia, am ținut secret total, am vrut să fac departe de București,de toată nebunia, de aceea m-am învoit de la emisiune. Este un oraș special, mi-am petrecut o parte din copilărie aici. A fost emoționant, pe fugă, dimineața.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit șase ani de relație. Suntem bine și important e că a ieșit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înțeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanență, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă”, a declarat Andrei Ştefănescu, la un post de televiziune.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat