Categorii: Monden

Andreea Raicu, dezvăluiri intime! De ce nu s-a căsătorit până acum

Andreea Raicu a vorbit, recent, despre viața sa personală, despre postura de mamă și despre planurile sale de viitor. Printre altele, vedeta a dezvăluit și de ce nu s-a măritat până la 42 de ani.  

Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că își dorește să se căsătorească, însă de-a lungul timpului și-a schimbat viziunea despre amploarea evenimentului.

„Nu sunt însărcinată. Nu încă”

„Am avut și etapa în care îmi doream o nuntă mare de tot. Dacă ar fi să mă mărit acum, ar fi o petrecere la care aș chema doar persoanele apropiate. Da, mă gândesc să fiu mamă. Nu sunt însărcinată. Nu încă”, a spus Raicu.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cu toate că a avut mai multe relații serioase, unele cu bărbați celebri precum Horia Tecău sau Tudor Chirilă, fosta prezentatoare TV a recunoscut care au fost greșelile pe care le-a făcut până acum. 

„Am fost mereu un om impulsiv”

„Am fost mereu un om impulsiv și lipsit de exercițiul răbdării și acest lucru mi-a afectat relațiile (între timp, viața, prin experiențele ei mai puțin delicate, m-a învățat cât de importantă este această calitate deseori subestimată). Răbdarea era pentru mine o calitate care de cele mai multe ori mă încurca și pe care nu o înțelegeam pe deplin. Însă cu răbdare poți rezolva atât de multe, nici nu poți să îți inchipui, chiar și cele mai imposibile lucruri. Așa că lucrați la asta pentru ca s-ar putea să fie cheia unei relații care înflorește, în loc să se ofileasă și să se încheie”, a mărturisit Raicu pe blogul său.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?