Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Mantea și-a sters tatuajul care îi aducea aminte de Cristi Mitrea! Ce a declarat despre tatăl băiatului său

Andreea Mantea a decis să își șteargă singurul tatuaj pe care îl avea! Prezentatoarea emisiunii ‘Puterea Dragostei’ îl făcuse împreună cu tatăl băiatului său, Cristi Mitrea.

Andreea Mantea și-a sters tatuajul care îi aducea aminte de Cristi Mitrea!

Vedeta Kanal D a ales să își șteargă tatuajul pe care îl avea la încheietura mâinii stângi. Recent, ea a mers la un salon specializat pentru a-i șterge desenul. Andreea Mantea a declarat că va avea nevoie de 4-5 ședinte pentru a șterge definitiv tatuajul. Bruneta a povestit totul pe blogul personal.

Andreea Mantea și-a făcut tatuajul în 2014, atunci când se iubea cu luptătorul Cristi Mitrea. Cei doi s-au cunoscut în emisiunea Burlăcița. La vremea respectivă, îndrăgostiții și-au făcut tatuaje identice, în același loc, care reprezintă două semne ale infinitului intercalate.

A apărut pe un „tanc” în inima Capitalei! Apariție inedită a lui David Popovici
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Bruneta mărturisea că în acest mod își declarase iubirea. Din păcate, relația celor doi nu a rezistat și s-au despărțit la scurt timp. Nici Cristi Mitrea nu a păstrat tatuajul și l-a înlocuit cu un alt desen.

‘Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă’, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?