Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. ”Să te ferească Dumnezeu de oameni care vorbesc numai cu dulcegării”

Cântăreața Andreea Bănică a ținut să le spună fanilor săi din mediul online că nu a fost niciodată lingușitoare și a preferat să fie sinceră, chiar dacă acest lucru nu a fost tocmai bun pentru ea.

Andreea Bănică este de părere că este de preferat o persoană care spune lucrurile verde-n față decât una care vorbește numai cu dulcegării.

”Am fost mereu o persoană sinceră, cam prea sinceră poate. Oops ? Nu sunt genul lingușitor și cred că în viață e mai bine să te ferească Dumnezeu de oamenii care vorbesc numai cu dulcegării decât de cei care spun verde în față adevărul.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Dacă nu aveți nevoie de critica lor sau vă vorbesc urât, îi rezolvați cu un block, ? dar cu primii nu aveți șanse să o scoateți la capăt, iar dacă va dați seama prea târziu, pot fi cu adevărat toxici. ?”, a precizat cântăreața pe contul său de socializare.

Cântăreața Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. Este o familistă convinsă. Este căsătorită cu Lucian Mitrea, împreună cu care are doi copii: Sofia și Noah. Băiețelul vedetei, Noah, a venit pe lume în luna noiembrie a anului 2016.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?