Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Bănică a primit o ofertă de la un studio de videochat. Vedeta a mărturisit că i s-a oferit suma de 100.000 de euro

Andreea Bănică a mărturisit că i s-au oferit bani pentru a face reclamă la un studio de videochat. Blondina  a fost contactată chiar și de o firmă de videochat. Artista a mărturisit că i s-a oferit suma de 100.000 de euro. Banii erau pentru un contract încheiat pe un an de zile. Care a fost reacția vedetei.

Andreea Bănică e obișnuită să primească propuneri legate de promovarea produselor diverselor branduri. Blondina a fost contactată de un studio de videochat. De această dată, însă, a fost contactată de un studio de videochat.

Cântăreței nu i-a venit să creadă ce ofertă i-a fost înaintată. Vedeta a refuzat propunerea insistentă a acestora.

Andreea Bănică a primit o ofertă de la un studio de videochat

,,Chiar am refuzat o reclamă la videochat. Trebuia să le ofer experiența mea, m-au găsit tocmai pe mine, cu familie.

Pentru niciun ban din lume nu aș face asta, nu mi se potrivește. Eu cu un singur bărbat, ce să le zic fetelor, decât lăsați-vă de meserie. Asta a fost maximă, chiar am râs mult, pentru că tot insistau.”, a afirmat artista în exclusivitate pentru Playtech.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cât a primit Bianca Drăgușanu

O altă vedetă  a acceptată să fie imaginea unui studio de videochat. Bianca Drăgușanu a făcut un cotract cu un studio de videochat, care i-a dat, nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro, pentru o perioadă de 6 luni, potrvit cancan.ro

Fosta prezentatoare de televiziune a stârnit un val de reacții după ce a acceptat să fie imaginea unui studio de videochat.

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine. Nu mă interesează ce comentează lumea şi cred ca ăştia, cârcotoaşii şi-ar dori mult să fie în locul meu”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena 3.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR