Categorii: Monden Știri Vedete Romania Viral

Andreea Bălan, despre traumele cu care s-a confruntat în copilărie. “Trăgeau de mine în direcții complet diferite”

Andreea Bălan a vorbit recent despre începutul carierei sale și a subliniat că adolescența i-a fost marcată de mai multe conflicte pe care le-a avut cu ambii părinți. Vedeta a mărturisit cum și-a dezamăgit părinții. “A fost foarte greu să îmi împac părinții pentru că trăgeau de mine în direcții complet diferite”. Artista a dezvăluit că vrea să mai aibă un copil, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră. Solista a fost invitată în podcastul lui Dămian Drăghici, unde a a vorbit despre problemele și traumele cu care s-a confruntat în copilărie, dar și despre momentul în care era pe punctul de a își pierde viața.

Vedeta are o carieră de peste 20 de ani în industria muzicală, Andreea a mărturisit că a trăit prin momente de traume, din cauza faptului că a cunoscut succesul la o vârstă fragedă. Mai mult vedeta a subliniat că așteptările părinților au pus o presiune extrem de mare asupra ei.

Vedeta, marcată de multe conflicte pe care le-a avut cu ambii părinți

Vedeta a mărturisit că nu voia să își dezamăgească părinții, care își doreau că aceasta să se concentreze asupra studiului și să urmeze o facultate bună.

“A fost foarte greu să îmi împac părinții pentru că trăgeau de mine în direcții complet diferite. Acum îmi dau seama că tatăl meu nu a greșit, el doar dorea performanță”, a povestit Andreea.

 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Bălan: “Vreau să fac un copil cu mama surogat!”

Andreea Bălan a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Artista a mărturisit că vrea să apeleze la o mamă surogat în viitor. Solista nu mai poate facce copii. ”Eu nu mai pot să-l fac”.

La nașterea celei de-a doua fetițe a fost la un pas de moarte. În 2019, artista a suferit un stop cardiac în timpul cezarienei, iar la scurt timp după, a ajuns din nou în spital din cauza unei hemoragii. Cântăreața a stat internată timp de 6 zile, cât timp a fost nevoie că medicii să o stabilizeze.

Din cauza complicațiilor apărute la cea de-a doua naștere,  artista a fost anunțată de cadrele medicale că nu mai poate duce la capăt o a treia sarcină, iar șansele să rămână însărcinată din nou sunt extrem de reduse.

Vedeta a dezvăluit că își dorește să mai facă un copil, însă va apela la o mama surogat. “Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Dămian Drăghici.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR