Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Antonescu, primele declarații despre banii primiți la „Survivor România” 2021. ”A fost a doua oară în viața mea”

Andreea Antonescu a vorbit pentru prima oară despre banii pe care i-a primit la  „Survivor România” 2021. Artista a vorbit despre participarea la competiție, unde a fost eliminată după numai trei săptămâni. Vedeta a a recunoscut că a fost plătită foarte bine. Ce sumă a primit vedeta.

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor la „Survivor România” anul trecut, în 2021. Artista a rezistat în competiție trei săptămâni, după care a părăsit show-ul, fiind grav accidentată.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, frumoasa cântăreață Andreea Antonescu a vorbit despre suma pe care a încasat-o în urma participării la  „Survivor România” 2021.

Andreea Antonescu, despre banii primiți la Survivor

Vedeta a mărturisit că „Survivor România” 2021 a fost o adevărată competiție care le testează toate limitele concurenților, însă a recunoscut că  a fost plătită foarte bine.

Ai câștigat bine la Survivor?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”A fost a doua oară în viața mea, serios vorbind, când am dat o sumă pe care eram convinsă că mi-o refuză oamenii. Și a fost a doua oară în viața mea când mi-a fost acceptată.”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

”Te transformă”

Totodată ea a mai adăugat că acest concurs nu se compară cu niciunul și că întreaga experiență nu o va uita prea ușor.

„Acolo te descoperi. Eu am trecut și prin experiența Fermei, dar ce se întâmplă, acolo, la Survivor, nu se compară cu nimic. Eu n-o să pot uita niciodată. Nu-ți poți imagina cum cel mai frumos lucru pe care-l trăiești este un apus de soare. În rest nu ai nimic. Sunt niște condiții care m-au făcut să apreciez și mai mult viața pe care o am. Te transformă…”, a mai spus cântăreața.
Potrivit click.ro,  la vremea respectivă, unul dintre cei mai bine plătiți Faimoși a fost Jador, care a primit circa 4.500 de euro pe săptămână.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR