Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Antonescu, primele declarații despre banii primiți la „Survivor România” 2021. ”A fost a doua oară în viața mea”

Andreea Antonescu a vorbit pentru prima oară despre banii pe care i-a primit la  „Survivor România” 2021. Artista a vorbit despre participarea la competiție, unde a fost eliminată după numai trei săptămâni. Vedeta a a recunoscut că a fost plătită foarte bine. Ce sumă a primit vedeta.

Andreea Antonescu a făcut parte din echipa Faimoșilor la „Survivor România” anul trecut, în 2021. Artista a rezistat în competiție trei săptămâni, după care a părăsit show-ul, fiind grav accidentată.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, frumoasa cântăreață Andreea Antonescu a vorbit despre suma pe care a încasat-o în urma participării la  „Survivor România” 2021.

Andreea Antonescu, despre banii primiți la Survivor

Vedeta a mărturisit că „Survivor România” 2021 a fost o adevărată competiție care le testează toate limitele concurenților, însă a recunoscut că  a fost plătită foarte bine.

Ai câștigat bine la Survivor?”, a întrebat-o Cătălin Măruță.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”A fost a doua oară în viața mea, serios vorbind, când am dat o sumă pe care eram convinsă că mi-o refuză oamenii. Și a fost a doua oară în viața mea când mi-a fost acceptată.”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

”Te transformă”

Totodată ea a mai adăugat că acest concurs nu se compară cu niciunul și că întreaga experiență nu o va uita prea ușor.

„Acolo te descoperi. Eu am trecut și prin experiența Fermei, dar ce se întâmplă, acolo, la Survivor, nu se compară cu nimic. Eu n-o să pot uita niciodată. Nu-ți poți imagina cum cel mai frumos lucru pe care-l trăiești este un apus de soare. În rest nu ai nimic. Sunt niște condiții care m-au făcut să apreciez și mai mult viața pe care o am. Te transformă…”, a mai spus cântăreața.
Potrivit click.ro,  la vremea respectivă, unul dintre cei mai bine plătiți Faimoși a fost Jador, care a primit circa 4.500 de euro pe săptămână.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”