Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

Andrada și Alexandru de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit! Ce acuzații i-a adus tânăra

Tensiunile continuă în casa ‘Puterea dragostei’! În ediția de sâmbătă, 14 noiembrie, Andrada și Alexandru s-au despărțit, după ce tânăra l-a acuzat că place o altă concurentă a emisiunii. 

Andrada s-a decis să pună punct relației cu Alexandru, căruia i-a reproșat că are ochi pentru o altă fată. Deși a încercat să repare lucrurile, Andrada a fost de neclintit.

‘Am auzit că vrei să o cunoști pe Adriana. Mai bine zic s-o terminăm acum. Pentru mine s-a încheiat și te las să o cunoști pe Adriana. Pentru mine s-a încheiat, Alexandru’, a spus Andrada de la ‘Puterea dragostei’.

Andrada și Alexandru de la ‘Puterea dragostei’ și-au spus adio

În apărarea lui Alexandru a sărit Cristian Marinescu, însă Andrada a văzut negru în fața ochilor.

Marinescu: Dacă băiatul asta a simțit să facă asta.
Andrada: Eu m-am despărțit de el, punct!

Tot în ediția de sâmbătă, Codruț s-a certat crunt cu Marinescu, iar Alexandra a ieșit revoltată din platoul show-ului matrimonial după ce iubitul ei i-ar fi făcut complimente Marianei.

Marinescu: Încerci să mă imiți, dar nu te ajută nici urechile, nici fața. 
Codruț: Fața aia de șobolan a ta mă ajută? Ai Parkinson sau ce faci așa?
Jitaru: Vezi că ți-am permis cam multe. Pentru mine ești un fake! În orice anturaj te duci ești pus la colț.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Adriana îl place pe Cristian Comănici?

Cristian Comănici, fratele Biancăi Comănici, a revenit în casa ‘Puterea dragostei’, după ce a lipsit timp de mai multe săptămâni.

Din nefericire, întoarcerea lui Cristian Comănici în casa ‘Puterea dragostei’ nu a fost pe placul tuturor. Cristian Marinescu a fost vizibil afectat de faptul că acesta a revenit în competiție și a sărit din nou la gâtul lui Comănici.

Nici Alexandra nu a fost prea încântată de revenirea lui Comănici în casă. Aceasta i-a reproșat surorii sale, Adriana, că a fost bucuroasă când l-a văzut pe Cristian.

Alexandra: ‘Ești ciudată cu Cristian. Prea mult te bucuri și ieri ai fost prima care i-ai sărit în brațe. Ești prea bucuroasă’. 

Adriana: Și dacă s-ar îndrepta, nu aș accepta eu să fiu cu el. Termină, Alexandra! Îmi place de el așa, ca om, dar nu mă văd cu el’. 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”