Categorii: Monden Știri Stiri externe Vedete Romania

Andra Gogan a apărut pe scena Premiilor Oscar. „Mi-au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic”

Andra Gogan a apărut pe scena Premiilor Oscar. Influencerita a intrat în vizorul organizatorilor cu un filmuleț ce a devenit viral. Tik-tok-ul româncei a câștigat premiul pentru cea mai bună animație. ”Am fost foarte, foarte fericiți”

Andra Gogan este una dintre cele mai urmărite vloggerițe, cu peste un milion de abonați pe YouTube. Contul de TikTok este urmărit de peste 9,5 milioane de persoane.

O postare de-a influenceritei a devenit virală, iar organizatorii premiilor nu au stat pe gânduri și i-au propus româncei ca filmulețul ei să apară pe ecranele de la Premiile Oscar. Influencerita a acceptat imediat, fiind foarte incântată de oferta primită.

Andra Gogan, la gala Premiilor Oscar 2022

„Am primit un mail de la cei care dau Premiile Oscar și au spus că TikTok-ul meu e așa simpatic încât l-au ales pentru a fi pe ecran în caz că filmul ”Encanto” câștigă Oscarul, că era nominalizat. (…) Am fost foarte, foarte fericiți”, a declarat aceasta.

Clipul viral realizat de Andra Gogan a câștigat premiul pentru cea mai bună animație și a fost prezentat pe scena Oscarului.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Am fost pe scena Oscarului, într-un video!”

În clipul video se poate auzi melodia reprezentativă a unuia dintre filmele câștigătoare din acest an.  Filmul animat Encanto, care a fost desemnat câștigător la categoria cea mai bună animație.

”A câștigat ”Encanto” premiul pentru cea mai bună animație și pe scenă, clipul meu a apărut în fața tuturor. Acolo era un show, iar pe ecranul imens au fost mai multe TikTok-uri, printre care și al meu. Eu așa zic, că am fost pe scena Oscarului, într-un video!”, a explicat Andra Gogan la Antena Stars.

Cântăreața a fost extrem de onorată că i s-a oferit această oportunitate și că munca ei nu a fost deloc în zadar.

„Am făcut TikTok-ul ăsta de vreo 20 de ori până ne-a ieșit și uite că nu a fost sacrificiul în zadar.”, a adăugat Andra Gogan.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR