Categorii: Monden Vedete Romania

Anda Ghiță: ”Eu cred că am avut COVID, dar eu nu m-am dus să-mi fac testul și să mă bage ei în spital!

Anda Ghiță, soacra luptătorului Ionuț Pitbull Atodiresei, a afirmat că ea este de părere că ea și familia sa au fost infectați cu coronavirus.

Într-un interviu pe care l-a acordat prezentatorului de televiziune Criusti Brancu pe canalul acestuia de YouTube, Anda Ghiță a mărturisit că ea crede că atât ea, cât și membrii familiei sale au fost infectați cu coronavirus.

”Eu cred că am avut COVID, dar eu nu m-am dus să-mi fac testul și să mă bage ei în spital! Am stat cuminte acasă”, a declarat Anda Ghiță, potrivit wowbiz.ro.


”În perioada respectivă, îi auzeam pe cei din jurul meu că sunt răciți. Am zis că în plină vară, asta nu prea e răceală și m-am gândit la COVID. La un moment dat, a răcit ginerele meu și l-a ținut vreo trei zile. Am răcit eu apoi, un pic de strănut, transpirație, puseu de călduri.

La o zi după aceea, vine fiu-meu la mine și îmi zice: ”Mama, eu nu am gust și miros”. Atunci am început eu să am bănuieli. Când am discutat, soțul meu mi-a spus că are dureri musculare. Am stat toți acasă, ca să nu plecăm în lume, să fim responsabili. Singurul simptom care m-a dus cu gândul la COVID a fost faptul că fiul meu nu avea miros și gust. Atât!”, a mai povestit aceasta.

755 de cazuri noi de coronavirus în România raportate luni

Luni, 31 august 2020, în România au fost raportate 755 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Numărul infectărilor este în scădere față de zilele anterioare.

Alte 755 de cazuri noi de COVID-19 au fost raportate în România în ultimele 24 de ore. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 87.540.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În ultima zi, au decedat 43 de pacienți, 3 dintre ei neavând boli asociate. La terapie intensivă sunt internate peste 500 de persoane.

Până ieri, au decedat 3.621 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.447. Dintre acestea, 506 sunt internate la terapie intensivă.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.802.946 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea 6.943 au fost efectuate în ultimele 24 de ore

Pe teritoriul României, 8.972 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.847 de persoane se află în izolare instituționalizată. Alte 32.891 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 71 de persoane.

De la debutul pandemiei, 37.869 de pacienți au fost declarați vindecați și 10.833 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?