Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Anda Adam a primit un cadou 50.000 de euro. “Iubitul ei o iubește foarte mult. Nu poate sta fără ea deloc”

Anda Adam a primit un cadou 50.000 de euro. Vedeta este extrem de răsfățată de iubitul ei, iar de Dragobete acesta a primit un cadou extrem de valoros. “O iubește foarte mult pe Anda. Sunt tot timpul împreună, el nu poate sta fără ea deloc. Va urma nunta și va fi una ca în povești.”, a dezvăluit o prietenă.

Anda Adam petrece ziua de Dragobete în Geneva, în orașul natal al omului de afaceri,  unde milionarul și-a dorit foarte mult ca iubita sa să ajungă în locurile în care și-a petrecut adolescența. Mai mult, fiica artistei se află și ea în Elveția, iar ambele au avut ocazia să îi cunoască familia lui Joseph.

Una dintre prietenele artistei a dezvăluit că Anda a primit un inel cu diamant în formă de lacrimă în valoare de 50.000 de euro. Mai mult, aceasta spune că Joseph nu poate stă fără artistă și că cei doi se pregătesc de nuntă.

Anda a primit un inel cu diamant de 50.000 de euro

„Anda a primit o bijuterie pe care și-ar dori-o orice femeie. Este un inel cu diamant în formă de lacrimă, care l-a costat pe Joseph 50.000 de euro. O iubește foarte mult pe Anda. Sunt tot timpul împreună, el nu poate sta fără ea deloc. Va urma nunta și va fi una ca în povești. Noi prietenele ei, abia o așteptam.”, a dezvăluit, în exclusivitate, o prietenă din anturaj, pentru Click!.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de actualului ei partener, Yosif Eudor Mohaci. Cerea în căsătorie a avut loc în Turcia, la Cappadocia

Artista și partenerul ei de viață, Eudor Yosif Mohaci, și-au amânat petrecerea de logodnă stabilită pentru data de 4 decembrie 2021.

Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci au amânat petrecerea de logodnă

Cei doi au amânat momentul din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dar și pentru că numărul invitaților permiși a fost depășit cu mult.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Petrecerea era stabilită într-o locație selectă din Poiana Brașov, acolo unde logodnicul celebrei artiste a închiriat aproape 30 de camere.

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie.

Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion.

Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea.

Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni”, a spus Anda Adam pentru click.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?