Categorii: Știri

Anamaria Prodan și Reghe au divorțat? Ce a ieșit la iveală după ce impresara l-a bătut pe Dan Alexa

Scene absoluit uluitoare, sâmbătă seară (13 iulie), în vestiarul jucătorilor după meciul dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, încheiat 2-2.

Anamaria Prodan și Reghe au divorțat?

Anamaria Prodan şi Dan Alexa, proaspătul antrenor al giurgiuvenilor, au fost protagoniștii unui scandal de toată frumusețea. Impresara a avut o ieșire nervoasă și i-a dat o palmă zdravănă lui Dan Alexa, în vestiarul jucătorilor. Se pare că totul a fost pe seama geloziei, deoarece antrenorul era așteptat în parcare de o brunetă sexy, lucru care a scos-o din minți pe Anamaria Prodan.

Scena demnă de ‘Local Kombat’ a scos la iveală adevăruri crunte. Se pare că Anamaria Prodan ar avea o relație amoroasă cu Dan Alexa și că ar fi divorțat de Laurențiu Reghecampf. Astfel, se explică de ce a reacționat impresa așa la adresa lui Alexa, pentru că este o femeie liberă de luni bune. În plus, și Reghe ar avea o relație.

Se pare că cea care a provocat întregul scandal este o tânără brunetă pe nume Andrada, despre care se spune că este actuala iubită a lui Alexa. Anamaria Prodan s-a supărat când a văzut că tânăra îl aștepta în parcarea de la stadion.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andrada a venit cu el la meci şi a refuzat să plece la finalul partidei. Se pare că Anamaria Prodan primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR