Categorii: Monden Vedete Romania

Anamaria Prodan, ședință foto inedită! Ce ținuțe de senzație a îmbrăcat

Invitata specială a primei ediții din anul 2020 a revistei Nunta este nimeni alta decât celebra Anamaria Prodan, care într-un interviu de excepție ne dezvăluie tainele prin care a reușit să devină o femeie ambițioasă, o mamă feroce și o nevastă incredibilă, așa cum o descrie însuși soțul ei, Laurențiu Reghecamf.

Anamaria Prodan, ședință foto inedită! Ce ținuțe de senzație a îmbrăcat

Începând cu replicile sincere și pline de învățăminte acordate în interviu, continuând cu toaletele extraordinare semnate Loulou Bridal, pe care Anamaria le poartă în photoshooting-ul din acest număr, și încheind cu fotografiile behind the scenes în care o putem admira frumoasă, naturală și mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum este ea în realitate, tot ceea ce ține de acest material reprezintă o lecție de comportament și eleganță, din partea unei femei puternice, în al cărui vocabular nu există cuvântul: compromis. 

Și anul acesta culorile pastelate sunt în vogă!

Roz, lavandă și pistacchio se poartă și anul acesta la nuntă. Dar unde, cum și când, poți afla cel mai bine din noul număr al revistei Nunta. Începând cu rochia de mireasă și până la aranjamentele florale sau decor, poți abuza la maxim de aceste culori, cu singura condiție de a învăța să le combini cu rafinament sau a lăsa această dificilă misiune pe seama unui wedding planner cu experiență!

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Galbenul de asemenea, vibrant ca o rază de soare, este și el pe lista celor mai cochete culori în 2020. Cât despre restul paletei cromatice populare, dar și o mulțime de lucruri esențiale care nu pot lipsi din niciun plan de nuntă, poți afla din rubricile revistei. Ca idei principale, primăvara se poartă în păr accesoriile naturale, iar în privința rochiilor se merge pe discreție

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR