Categorii: Monden Vedete Romania

Anamaria Prodan revine în televiziune! Cu ce show va da lovitura soția lui Reghe și ce sumă va încasa

Anamaria Prodan revine în televiziune! După ce a prezentat emisiunea ‘Gospodar fără pereche’ la Pro Tv, de data aceasta impresara va avea propriul reality-show la Antena Stars.

Anamaria Prodan revine în televiziune! Cu ce show va da lovitura soția lui Reghe și ce sumă va încasa

Soția lui Reghe a semnat un contract avantajos cu Antena Stars!  Reality show-ul se va numi ‘Prodanca și Reghe. Prețul succesului’, în care vor fi prezentate imagini din viața de cuplu cu partenerul ei. Laurenţiu Reghecamp. În trecut, Prodanca a mai avut o emisiune în care a arătat pas cu pas ce făcea zilnic.

Anamaria Prodan a explicat că filmările au început deja, iar premiera va avea loc în luna februarie. Înregistrările vor fi filmate pe mai multe continente, iar echipa de filmare îi va însoți non-stop pe aceștia, dar și pe copiii lor.

Potrivit Libertatea, Anamaria Prodan va încasa aproximativ 150.000 de euro pe sezon pentru această emisiune.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘După 8 ani m-am întors acasă! Aici m-am simțit mereu cel mai bine, iar propunerea realizării unui nou sezon din reality mi s-a părut foarte tare.

De când am renunțat la vechiul show, cred că în fiecare zi eram întrebată când o să revină povestea familiei mele pe micile ecrane. Am revenit mai tari ca niciodată și o să avem ce să transmitem celor care se vor uita la noi! Am început filmările, umblu peste tot cu echipa de filmare, iar în februarie ne pregătim de lansare’, a declarat Prodanca pentru sursa citată mai sus.

‘Vă invit să ne fiţi alături şi să vedeţi cum arată o zi din viaţa noastră. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentă a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletă. Sigur că mai am momente când uit de cameră şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii să mă vadă exact aşa cum sunt eu’, a mai completat vedeta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Polițiștii raportează alte echipajele de polițiștii pe Waze? Un ofițer răspunde – VIDEO