Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ana Baniciu se gândește la rochia de mireasă. ”Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete”

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, a vorbit despre relația sa de cuplu și despre nunta pe care urmează să o facă cu iubitul ei, Edy Kovacs. Artista a mărturisit că s-a gândit deja la rochia de mireasă.  ”Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete”, a explicat Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni online.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei. Artista a oferit amănunte din relația sa cu Edy Kovacs, cel care urmează să-i devină soț.

Arrrista a fost prezentă la emisiunea online ”Suet cu Alexandra”, unde a vorbit despre căsătoria cu Edy Kovacs. Vedeta a dezvăluit cum și-ar dori să fie evenimentul și ce rochie de mireasă ar vrea să aibă în cea mai importantă zi din viața sa.

Ana Baniciu se gândește la rochia de mireasă. ”Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”

„Jucăm la nuntă cel mai probabil la anul! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a declarat Ana Baniciu, potrivit wowbiz.ro.

Despre rochia de mireasă, artista a spus: „Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ana Baniciu a făcut declarații și despre eventualitatea de a deveni mămică: ”Vrem să facem și un copil. Nu e nimic programat, dar cum o să vrea Dumnezeu! Vrem să ne luăm și casă nouă. Eu sunt ceva mai calculată, am zis întâi să ne luăm casă, apoi să facem nuntă și apoi copil”.

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important