Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Amna, noi detalii despre divorțul prin care a trecut. ”Supoziții au fost de ambele părți”

Amna, pe numele său real Cristina Andreea Mușat, a dat detalii din viața sa personală la o emisiune online. Artista, în vârstă de 38 de ani, a vorbit despre fostul său soț, bărbatul împreună cu care are un băiețel. Amna a explicat care au fost motivele care au dus la separarea lor. ”Supoziții au fost de ambele părți”, a spus ea.

Amna a divorțat de tatăl fiului său după nouă ani de căsnicie. În anul 2019, la finalul lunii iulie, solista a anunțat pe Facebook că s-a despărțit de Cristi Mușat.

Prezentă la emisiunea online „Detectorul de minciuni”, Amna a vobit despre separarea de cel care i-a fost partener de viață. De asemenea, artista a explicat și care este relația dintre fiul ei, david, și tatăl său.

Amna, noi detalii despre divorțul prin care a trecut. ”cred că cel mai mult a fost orgoliul. Și la mine, și la el”

 

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Amna a fost întrebată dacă motivul divorțului a fost infidelitatea. „Nu, cred că a fost… Nu știu, de fapt. Habar nu am. Supoziții au fost de ambele părți, dar eu cred că cel mai mult a fost orgoliul. Și la mine, și la el. Suntem foarte orgolioși. Fiecare are părerea lui. (…) Cu siguranță, m-am schimbat foarte mult. Vorbesc despre mine, că nu sunt în măsură să vorbesc despre el. Cu siguranță, eu m-am schimbat foarte mult și cred că n-aș mai suna acum persoană cu care sunt. Cred că s-ar ruga în genunchi să îl caut. Mă refer la omul cu care aș fi. (…) Eram non-stop împreună. Nu aveam de ce să îl caut. Lucram împreună, făceam totul împreună. Nu aș mai face asta în viața vieților mele! Niciodată. Cred că meseria noastră e meseria noastră și trebuie să fie a noastră, aici, cum se desfășoară ea și când ajungi acasă, lui trebuie să îi fie dor de tine”, a explicat Amna, potrivit tvmania.ro.

Despre relația dintre băiețelul ei și tatăl său, artista a declarat: „Sunt normali. Au o relație normală. Am încercat să păstrăm legătura cu toții și să fim bine cât se poate de bine. M-am căsătorit din iubire și am pornit de jos cu persoana cu care eram și dacă atunci nu a funcționat, ce să funcționeze la vârsta asta?”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?