Categorii: Știri Stiri Romania

Amendă usturătoare pentru un bucureștean. Bun de plată după ce a abandonat pe stradă cinci pui de pisică

Un bucureștean a a primit o amendă usturătoare de la Poliția Locală. Acesta a abandonat cinci pui de pisică pe stradă. Bărbatul a abandonat puii de pisică lângă un coș de gunoi din centrul istoric al Capitalei. El a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală Bucureşti în timp ce ieșea dintr-o curte cu o sacoșă de hârtie.

Un bucureştean a fost amendat cu suma de 3.000 lei după ce a abandonat pe o stradă din Capitală cinci pui de pisică. Amenda a fost aplicată de lucrătorii Serviciului Poliţia Animalelor din cadrul Poliției Locale București

Bărbatul a abandonat puii de pisică lângă un coș de gunoi din centrul istoric al Capitalei. El a fost surprins de sistemul de monitorizare video gestionat de Poliţia Locală Bucureşti în timp ce ieșea dintr-o curte cu o sacoșă de hârtie, notează Hotnews.

Amendă usturătoare pentru un bucureștean. A recunoscut că a abandonat puii de pisică pe stradă

Echipajul trimis la fața locului pentru verificări a descoperit cei cinci pui de pisică abandonați, care au fost duşi la secţia de Poliţie Locală din centrul istoric şi hrăniţi cu pipeta.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Bărbatul care a abandonat puii de pisică are 74 de ani. Acesta a a recunoscut că a lăsat puii de pisică pe stradă, dar a negat că ar fi proprietarul acestora. De asemenea, acesta a susţinut că nu a avut niciodată animale de companie.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?